Zeefdrukken & Tampoprint

Als het gaat om kleding zeefdrukken, gebruiken we inkt. Deze inkt wordt aangebracht op de zeef en wordt uitgestreken door middel van een rakel over de vorm waarin deze moet worden gedrukt.

Raam & Autobelettering

Bij Jerry’s Drukwerk zorgen wij voor een passend ontwerp voor uw autobelettering en verzorgen de productie en montage zorgvuldig van begin tot eind.

TEXTIELBEDRUKKINGEN

TEXTIELBEDRUKKINGEN

TAMPO BEDRUKKING

CILINDER DRUKKEN
Op aanvraag

LASERGRAVEREN

Door gebruik te maken van computer gestuurde laser apparatuur kunnen wij een ontwerp vakkundig, met uiterste zorg en precisie in verschillende producten graveren.

DRUKKERIJ AMSTERDAM

Drukkerij Amsterdam
Wij bedrukken en levert diverse soorten textiel, van promotionele artikelen tot bedrijfskleding. Wij leveren drukwerk voor persoonlijk en zakelijk gebruik, met alle aandacht voor ontwerp, materialen en afwerking.

Drukproces
Het bedrukken van kleding is geen eenvoudig proces. De meeste mensen denken dat je gemakkelijk een stuk kleding kan nemen en naar de drukkerij kan gaan om deze te laten bedrukken. Echter komt hier een veel complexer proces bij kijken. Ons team van drukkerij Jerry’s Drukwerk heeft passie, expertise en 25 jaar ervaring. Als het om bedrukken gaat, beschikken wij over de nieuwste technieken om uw wensen tegemoet te komen en een professioneel en duurzaam resultaat op te leveren.

Er zijn bij ons verschillende technieken mogelijk om kleding te bedrukken. Deze technieken zijn:

  • Transferdruk
  • Full color
  • Zeefdruk

Heeft u een gelegenheid waarvoor u uw logo of merk graag op originele & professionele wijze wilt terug zien?  Kies dan voor drukkerij Jerry’s drukwerk! 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, kom langs of bel ons op: 079-8890434 en laat ons u hierin assisteren!

DRUKKERIJ AMSTERDAM

BEKIJK ONS OP YOUTUBE

[gs_logo]